Hazyview, Chestnut Country Lodge
Blijf op de hoogte en volg Ronald en Tamara
28 Juli 2016 | Zuid-Afrika, Kiepersol
Vanochtend even de onderbroek moeten omdraaien door het ontbreken van onze bagage, maar wel een echt heerlijk ontbijt gehad in het prachtige Southern Sun hotel nabij Johannesburg International AirPort.
Toen de huurbus opgehaald en begonnen aan de 4,5 uur reis via Neilspruit, White River naar Hazyview. Eerst onderweg even schone onderbroeken en overige benodigdheden gekocht om de komende dagen door te komen natuurlijk en vervolgens EINDELIJK ingecheckt bij de Chestnut Country Lodge. Een prachtige omgeving en een echte Afrikaanse kamer. Top!
Ook goed nieuws te melden (mag ook wel een keer) de zon schijnt ;-) en we hebben er prima zin an.......
Morgen op de cabletrail.... So stay tuned!!!!!
28 Juli 2016 - 20:55
Veronique:
Wat fijn te lezen dat jullie eindelijk zijn aangekomen, nu genieten van alles.
Groetjes Veronique,Marcel, Leo en Ruud -
28 Juli 2016 - 21:19
Moeder Anna:
Hallo safari gangers, Fijn voor jullie dat het nu ook echt leuk gaat worden.,na al die ellende.. -
28 Juli 2016 - 21:31
Frits Langerak:
Als medereiziger hebben we alle ellende doorstaan en gaan we nu echt genieten.
KLM/AirFrance krijgen inmiddels via EU-claim een flinke schadeclaim aan hun broek. -
28 Juli 2016 - 21:38
Ronald En Tamara Stoel:
Zo is het Frits. Laat ze maar een poepie ruiken. Bwhahahhaha, gaan wij vanaf nu heerlijk genieten!!!!